torstai 26. joulukuuta 2013

postaustauko

Sori, kun en oo taas kirjotellu. Ei oo ollu innostusta. Millonkohan ees viimeks kirjoitin? Mut kerron nyt tässä postauksessa vko 51 ja vko 52.

Eli tiistaina 17.12 menin Mandyllä. Oli tosi kivaa tehtiin puolikkaita etuosakäänöksiä ja pohkeenväistöö ympyrällä. Hyvin meni! Lotta meni Tatulla. Ja heilläkin meni erittäin hyvin! Tunnin jälkeen tehtiin jotain Lotan kaa. En muista mitä :) 

Keskiviikkona 18.12 menin Flopella. Lotta ei ollut, kun heillä oli joulujuhla. Tehtiin käännöksiä esteillä. Meni hyvin! Floppe oli unelma!!

Torstainakin olin tallilla menin Sussulla. Lotta tuli kuvaamaan tuntia ja hyvinhän se meni. Tehtiin pohkeenväistöjä. Olin tallilla vielä sen jälkeen vähän aikaa.

Perjantaina olin tallilla. Enkä muista perjantaista mitään. Sen muistan että vietiin Lotan kaa vesiä ja se ei onnistunu kasteltiin ittemme ihan täysin!! :)

Ja seuraavaksi pääkohta tässä postauksessa..... JOULUAATTO. Jouluaatto meni oikein hyvin. Koristeltiin kuusi ja saatiin lahjat.

Mä sain lahjaksi:
-Kännyn
-radion (ei oo kuvas kun  en jaksanu nostaa sitä ylähyllyltä)
-Cheekin levyn (kuka muu muka)
-polle lautaset
-hevosten elekirjan(joka unohtu tost kuvast)
-Sit saatii siskojen kaa yhteiseks wii- pelejä
-lahjakortteja
-reseptikirja


Meidän kuusi :)


Joulupäivänä menin tädin mukana talllille. Käytiin maastoilemassa hevosten kanssa. Mä menin Eetulla. Mentiin niin myöhään ettei kännykällä saanu kuvia. Sen jälkeen taluteltiin Myytä ja Ellua kentällä. Ja sit äiti ja iskä tuli hakee.

Tänään en oo tehny mitäää ihmeellistä.

P.S. Yritän taas ruveta kirjotttelee :)


Torstailta

torstailta

Torstailta

Torstailta



~ainobee~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti